UA-87135470-1

Anbefalinger fra kunder

Birte er et fantastisk dejligt, varmt og humoristisk menneske, som er en gevinst for enhver, der er så heldig at komme i hendes selskab.

Dernæst:

Birte er ikke blot en meget professionel håndaflæser og healer – hun er født med en meget stor åben og naturlig tilgang til den åndelige verden. Ved håndaflæsning hos Birte får du hele pakken, idet hun bruger alle sine kompetencer i sit arbejde. Birte implementerer på en tryg og positiv måde alle de budskaber og informationer, der kommer til dig via den åndelige verden og hjælper dig med at modtage de mange budskaber og informationer. Og når nogle erkendelser skal kaperes og energier forløses fører Birte dig på en behagelig og understøttende måde igennem denne proces.

Som en anden beskriver Birte: Hun er ikke bare håndlæser. Hun SER den, hun sidder overfor og er indfølende, seriøs, ærlig og omsorgsfuld som få.

Bare det at være i Birtes selskab giver dig et kæmpe løft, man føler nærmest, man bliver healet blot ved hendes tilstedeværelse. Jeg har varmt anbefalet Birte i de cirkler, hvor jeg færdes, og alle vender tilbage og siger: `Det var simpelthen fantastisk, hvad jeg fik med mig fra Birte´.

 

Birte har mine allerbedste og varmeste anbefalinger

 

Uddannelsesvejleder

Kirsten Borup Winther

Jeg har været i Birtes kyndige hænder et par gange til håndlæsning, og hun har min varmeste anbefaling. Ikke alene er hun en dygtig og professionel håndlæser, men et varmt, kærligt og omsorgsfuldt menneske, der tager opgaven yderst seriøst. Man får på kærligste vis ren besked og går derfra med bevidsthed om nye muligheder. Birte er ikke bare håndlæser. Hun SER den, hun sidder overfor og er indfølende, seriøs, ærlig og omsorgsfuld som få. En håndlæsning hos hende er en helhedsoplevelse, og når man går derfra, føler man sig klar til at møde fremtiden, healet og set.

 

Birte har mine varmeste anbefalinger!

 

Katrine Nordestgaard

Rent personligt har jeg fået lavet en del håndlæsninger hos Birte, og oplever at jeg virkelig kan bruge dem, både i min hverdag og fremadrettet. Er meget forundret over, hvor præcist hun har kunnet forudsige rigtig mange ting, der er kommet til at ske i mit liv. Hun gør det på en utrolig behagelig og konstruktiv måde, så hele oplevelsen bliver meget positiv. Konsekvensen heraf har været, at jeg oftere og oftere henvender mig til Birte, når jeg står i en situation, hvor jeg bevæger mig ud ad nye veje, og har brug for at vide, om jeg er på rette vej. Og det har igen betydet, at jeg tør bevæge mig ud ad nye og ukendte veje, fordi jeg har fået meget mere selvtillid.

 

Udover de personlige oplevelser har jeg et sundhedscenter, hvor Birte kommer jævnligt og tilbyder sin håndlæsning. Jeg har udelukkende fået meget positiv respons fra de klienter, der har benyttet sig af tilbudet, og jeg ved at efterspørgslen efter Birtes håndlæsninger er stadig stigende

 

Birte Mark

At komme hos Birte er som at modtage en all inclusive pakke. Birte har mange kompetencer og gør brug af dem på bedste vis. Med sin visdom pakker hun dig ind i tryghed og hjælper dig med at modtage de mange informationer. Personligt oplevede jeg en professionel håndlæser med styr på tingene og når nogle erkendelser skulle sluges og energier forløses var Birte der til at gribe mig og sætte mig fri. Jeg har allerede anbefalet hende videre, for så god en oplevelse er værd at få med sig i livet.

 

Person- og relationsudvikler,

Anita Hummelshøj Mikkelsen

Birte Skov Olesen • Hovedgade 9b • 8641 Sorring