UA-87135470-1


Håndlæsning

Håndlæsning er en måde at få sat ord på, hvem du er, hvor du står i dit liv og hvilke muligheder, du har i fremtiden. Det kan være både en stor lettelse og meget inspirerende at få sat ord på dig selv. Nye ord og tanker kan give anledning til personlig udvikling og fornyelse.


Det er de færreste, der stopper op og giver sig tid til at tænke over, hvor man står lige nu og måske vigtigst: Hvilke mulige retninger man har for at komme videre. Måske føler du, at du hænger lidt fast i hverdagens rutiner.


Håndlæsning kan være en hjælp til at komme videre i livet – inspiration til at se nye muligheder og få øjnene op for alle dine uudnyttede ressourcer. Dine hænder kan fortælle mere end du tror. Når du får sat ord på din person og dine muligheder, kan det give dig et skub og friste dig til at gøre brug af dine evner på en ny måde eller finde nye talenter frem


Jeg bruger intuitiv håndlæsning. Når jeg får dine hænder i mine, får jeg et indtryk af dig, og jeg tager altid udgangspunkt i det første indtryk – hvad der taler til mig og hvad der kommer frem i hånden. Der er aldrig to hænder, der er ens: Hver person har sine helt egne linjer, og det er de små detaljer, der fortæller, hvem du er og hvad dine muligheder er. Alle har naturligvis sin frie vilje, men her kan du blive inspireret til at følge en ny retning.


Håndlæsningen tager ca 45 min og bliver optaget på en cd.

Birte Rihanna Anja Skov • Solgårdsvej 15 • 8660 Skanderborg